Xarxa Afic

Categories

Mostrant els resultats de 21 a 30 de 31

12-04-2018 DIA DE SANT JORDI 2018 A SANT JOAN D'ALACANT: EL LLIBRE I LA ROSA

El 23 d'abril és un dia simbòlic per a la literatura mundial, ja que en aquest dia i l'any de 1616 van morir personalitats com Cervantes, Shakespeare i l'Inca Garcilaso de la Vega Per aquest motiu, aquesta data tan important per a la literatura universal va ser l'escollida per la Conferència General de la UNESCO per a rendir un homenatge mundial al llibre i els seus autors i encoratjar a tots, en particular als més joves, a descobrir el plaure de la lectura i respectar la *irreemplazable contribució dels creadors literaris al progrés social i cultural.. .

La Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Sant Joan d'Alacant vol fer-se ressò, com en altres ocasions, d'aquesta tradició celebrant els dies, 20,21 i 23 d'abril una festa especial en la qual la cultura i l'aroma a roses impregnaran els carrers del nostre municipi.

Totes les llibreries (LLIBRERIA CATURLA, LLIBRERIA PAPERERIA TERE, *LLIBRES I *REGALS *CHUS, I TEOREMA) oferiran descomptes especials per a fomentar la lectura i a més, podrem gaudir de múltiples actes culturals: signatura de llibres per diferents autors, *Cuentacuentos…

Alhora podrà continuar la tradició de Sant Jordi comprant una rosa en les Floristeries (FLORISTERIA SANT JOAN, NATURA *PLANATAS, FLORISTERIA LA *TARDOR, FLORISTERIA GLORIA)

03-04-2018 AJUDES DE SUPORT A LA PROMOCIÓ EXTERIOR DE LA COMUNITAT VALENCIANA PER A L'EXERCICI 2018

S'ha publicat en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana ajudes de suport a la promoció exterior de les empreses.

Es beneficiaran de les ajudes les petites i mitjanes empreses (pimes), amb personalitat jurídica pròpia i domicili social i fiscal a la Comunitat Valenciana, que s’especifiquen en cada apartat de la resolució.

El termini de presentació de sol·licituds serà des de l’endemà de la publicació de l’extracte d’aquesta resolució en el DOGV i:

– Fins al 30 d’abril de 2018 per a les actuacions dirigides a promoció exterior relatives a participació en certàmens firals internacionals i gastos d’allotjament i desplaçament als mercats internacionals.

– Fins al 30 de juny de 2018 per a les actuacions relatives al pla de màrqueting internacional i resta d’actuacions del pla de promoció internacional.

Per a més informació, consultar el DOGV 8265 / 03.04.2018 o accedir als següents enllaços:

- Resolució: http://www.dogv.gva.es/datos/2018/04/03/pdf/2018_3204.pdf

- Extracte: http://www.dogv.gva.es/datos/2018/04/03/pdf/2018_3236.pdf

27-03-2018 FORMANT EMPRENEDORS SANT JOAN D'ALACANT 2018

Els dies 29, 30, 31 de mayo i 1 de juny de 2018, de 10:00 a 14:00 hores en el Centre Cultural de Sant Joan d'Alacant, començarà un programa de formació gratuït en el qual es proporcionaran les regles bàsiques que tot emprenedor ha de conèixer. En aquest curs realitzar en col·laboració amb JOVEMPA i la Diputació es proporcionarà informació sobre el pla d'empresa, aspectes jurídic-fiscals, registre de marques, noves tecnologies, subvenciones i finançament i experiència empresarial. En finalitzar es farà lliurament dels diplomes.

26-03-2018 IV CONCURS DE MONES DE PASQUA CREATIVES I TONYES TRADICIONALS DE SANT JOAN D'ALACANT

Amb la intenció de promocionar els forns/pastisseries del nostre municipi i potenciar els productes que artesanalment elaboren i que evoquen el sabor de la tradició i cultura gastronòmica relacionada amb una de les festivitats més populars (Setmana Santa) la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Sant Joan d'Alacant, proposa recrear un matí de Pasqua, el pròxim 23 de març de 2018, a les 12:00 h. amb la celebració IV CERTAMEN.

09-03-2018 TAPAPORTE: SABOREA SANT JOAN 2018

A causa de l'èxit i acolliment del TAPAPORTE en edicions anteriors, l'Ajuntament de Sant Joan d´Alacant, a través de la Regidoria de Comerç, vol potenciar aquesta iniciativa, engegant una nova campanya que conservarà la seua essència, però amb el caràcter més innovador i atractiu, iniciat en campanyes anteriors. Novament, aquesta edició, es promocionarà amb eslògan: TAPAPORTE: SABOREA SANT JOAN i el seu objectiu principal serà el d'incentivar la cultura de la tapa, fomentar la qualitat de les mateixes i impulsar el turisme gastronòmic en el nostre municipi.

02-03-2018 CONCURS D'APARADORS

Amb motiu de la pròxima arribada d'una de l'estacions que més fomenta el consum, convoca l'I Concurs d'Aparadors “Benvinguda Primavera” amb els quals anem a suscitar moments d'optimisme en els nostres clients, perquè els aparadors són el vostre millor espai de comunicació i la seua decoració vostra millor presentació.

La participació està oberta a tots els establiments d'àmbit comercial del municipi que es troben al corrent de les obligacions en la Tresoreria de la Seguretat Social i de l'Agència Tributària

Els aparadors i decoracions, hauran de romandre exposades del 13 de març del 26 de març de 2018, tots dos inclusivament. La inscripció al concurs és gratuïta i es formalitzarà a través d'un formulari d'inscripció.

Tots els participants rebran un DIPLOMA de l'I CONCURS D'APARADORS DE PRIMAVERA de Sant Joan d´Alacant.

La Regidoria de Comerç aportarà dos premis aquest concurs i al seu torn, farà públic el veredicte en diferents mitjans de comunicació.
1er Premi: 100 €

2º Premi: 75 €

Els escapartes serà valorats tant per jurat especialitzat com pel públic donant "m'agrada" en el Facebook de la Regidoria

22-02-2018 CANVI D'UN FESTIU LOCAL PER FESTIU APERTURABLE PER CONSELLERIA

Segons l'article 23 de la Llei 21/2017 és Competència municipal  la determinació dels diumenges i festius que els comerços podran romandre oberts al públic” concretant els següents apartats:
a)Habilitar els festius locals del seu àmbit comaperturables.
b)Substituir fins a dos diumenges o festius dels habilitats per Resolució de la conselleria competent en matèria de comerç per dos dies festius del seu àmbit local.
c)Quan existisca una acumulació de diumenges o festius per es consecutiu i un d'ells siga un festiu local no habilitat, sent est en el cas que ens trobem, “l'ajuntament habilitarà el diumenge o festiu local sempre que hi haja petició de la part interessada”
Produint-se una acumulació de dies festius(  24 de juny diumenge i 25 de juny dilluns i festiu local, havent sigut presentada per seu electrònica la sol·licitud de canvi de dies i havent sentit als diferents organismes relacionats amb comerç i treball, s'ha aprovat la SUBSTITUCIÓ DEL DIA 25 DE JUNY (FESTIU LOCAL ) PEL 2 DE DESEMBRE ( DOMINGOAPERTURABLE PER CONSELLERIA.

 Segons l'art.17.4 del Decrete-Llei 1/2015 de 27 de febrer, del Consell, sobre horaris comercials especifica “. La decisió que s'adopte serà d'obligat compliment per a tots els establiments que no puguen acollir-se al règim de llibertat horària”.

01-02-2018 CELEBRA SANT VALENTÍ EN SANT JOAN 2018

Aquesta iniciativa es realitzarà del 02 de febrer al 18 de febrer de 2018.

- MENÚS QUE ENAMOREN: els hostelers elaboraran un menú original, atractiu i deliciós amb un preu de 25€ per parella.

- REGALS AMB COR: els diferents comerços participants oferiran descomptes especials en alguns dels seus productes.

A aquesta iniciativa s'han sumat 14 hostelers i 49 comerços que ens permetran gaudir d'aquest dia tan important en el nostre municipi.

18-12-2017 MERCAT NADALENC A SANT JOAN D'ALACANT 2017

La Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Sant Joan d'Alacant ha organitzat el MERCAT NADALENC 2017. Aquest gran esdeveniment comercial, artesanal i gastronòmic es realitzarà el 08, 09 i 10 de desembre de 2017 en la Plaça l'Ordana. Es tracta d'una gran oportunitat per a promocionar els negocis i incrementar les vendes en un espai únic on els visitants aprofitaran per a iniciar les seues compres nadalenques, gaudiran d'una àmplia zona infantil/juvenil amb nombroses atraccions gratuïtes per a ells i una gran representació d'actuacions de ball, música i esport per a totes les edats.

05-12-2017 IV CONCURS D'APARADORS NADALENCS DE SANT JOAN D'ALACANT 2017

La Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Sant Joan d'Alacant i l'Associació de Comerciants, Empresaris i Afins convoquen el IV CONCURS D'APARADORS NADALENCS, amb l'objectiu de crear un ambient màgic i agradable en els nostres carrers, que incentive les compres en el comerç local.

Els aparadors i decoracions romandran exposats de l'1 de desembre del 2017 al 06 de gener de 2018, tots dos inclusivament.

S'ofereixen dos premis: 100€ concedits per la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Sant Joan d'Alacant i 100€ per l'Associació de Comerciants, Empresaris i Afins de Sant Joan d'Alacant per al guanyador d'aquells participants que siguen associats.

El jurat visitarà els establiments participants el dia 15 de desembre de 2017 i el resultat es farà públic el dia 16 de desembre de 2017 en mitjans de comunicació (premsa i ràdio), web municipal, directament als guanyadors i a través de la web de l'Ajuntament de Sant Joan d'Alacant i del Facebook de la Regidoria de Comerç de Sant Joan d'Alacant.