Ajuntament de Sant Joan d'Alacant::Directori comercial de la Comunitat Valenciana
Xarxa Afic

Comerços destacats

Naycris
Sant Joan D'Alacant

Saló d'Estètica

Noelia Espinós Make Up
Sant Joan D'Alacant

Estética

Peluquería Corte Y Cambio
Sant Joan D'Alacant

Peluquería De Caballeros Diego
Sant Joan D'Alacant

Perruqueria de Cavallers

Categories

Actualitat

07-03-2022 - L'OFICINA ACCELERA PIME DE F.E.M.P.A. I FOMENT ECONÒMIC SANT JOAN ORGANITZEN UNA JORNADA SOBRE AJUDES A LA TRANSFORMACION DIGITAL

La jornada, que tindrà caràcter gratuït, se celebrarà de manera presencial dimecres que ve 9 de març de 2022 a les 15.00 h. a fi de no coincidir amb horari comercial i possibilitar la major de les afluències, a la Sala de Conferències de l'Arxiu Municipal i Biblioteca Pública Amelia Asensi Bevià, situada en La Rambla de la Llibertat, número 22. Les inscripcions estan obertes en l'enllaç https://www.fempa.es/noticias/actualidad/jornada-informativa-oap-fempa-en-sant-joan o QR que acompanya a la cartelleria de l'acte.

01-03-2022 - EL 16 DE SETEMBRE SER APERTURABLE A SANT JOAN EN SUBSTITUCIÓ DEL DIUMENGE DE RAMS

Davant la sol·licitud presentada davant l'ajuntament de Sant Joan d'Alacant per un operador comercial dels instal·lats en el municipi, després d'una roda de consultes entre els diferents *stakeholders del sector, la regidoria de Comerç dirigida pel socialista Manel Giner ha conclòs acceptar el canvi sol·licitat, informat positivament pels tècnics de l'àrea, en tractar-se d'un canvi emparat en la normativa vigent, que compta amb el dictamen positiu dels consultats i pels motius argumentats en la sol·licitud. L'escrit presentat per seu electrònica instava l'obertura del divendres 16 de setembre de 2022, festiu local, substituint-ho pel diumenge 10 d'abril 2022, Diumenge de Rams, d'obertura per a la pràctica comercial per major afluència turística. La valoració positiva d'aquest canvi es fonamenta en la conveniència de prestar servei a les nombroses persones i famílies que visitaren el nostre municipi provinents de tota la comarca i de fora d'ella, així com les que s'allotgen en el nostre municipi i que valoren positivament aquests canvis, perquè els permet proveir-se dels productes necessaris per a la seua estada. Una vegada s'ha aprovat la sol·licitud de substitució del divendres 16 de setembre de 2022 pel diumenge 10 d'abril 2022, la decisió adoptada serà d'obligat compliment per a tots els establiments que no puguen acollir-se al règim de llibertat horària, procedint a informar de manera clara i suficient als establiments comercials, persones consumidores i usaries.

22-11-2021 - CAMPANYA DE BONS Al CONSUM DE SANT JOAN D'ALACANT 2021

Comencen els bons al Consum a Sant Joan d'Alacant

VEURE MÉS >

Activitat recent

Productes/servicis destacats

Mecánica General
Mecánica General
TALLER ENERGY MOTOR Sant Joan D'Alacant - Alicante/Alacant
Elevalunas
Elevalunas
TALLER ENERGY MOTOR Sant Joan D'Alacant - Alicante/Alacant
Frenos
Frenos
TALLER ENERGY MOTOR Sant Joan D'Alacant - Alicante/Alacant