Xarxa Afic

Categories

Mostrant els resultats de 1 a 10 de 30

12-05-2019 I FIRETA SOLIDARIA SANT JOAN

El dia de celebració de la I Fira Sant Joan *Mascotes serà el diumenge 12 de maig, de 09 del matí a 15 hores, en la Plaça de Josep Carreras, un dia que estarà *emcabezado per la solidaritat i la  responsabilitat a l'hora de triar o no un animal de companyia o si volem adoptar un.

Acompanyats/as dels nostres "fidels amics"  celebrarem una Marxa Solidària, la inscripció de la qual serà 3 € (3,50 amb IVA), els diners recaptats es repartirà entre les Associacions Protectores d'animals que participen en l'esdeveniment.
Les inscripcions ja estan obertes:https://www.grupobrotons.es/?event=i-fireta-solidaria-sant-joan-dalacant&event_date=2019-05-12

Els dorsals es recolliran el mateix dia en la *fireta, aqueix mateix dia també es podrà inscriure la gent que vulga participar i no ho haja fet per internet, admetent-se fila 0.

Per a atraure més públic a la fira s'organitzaran, al seu torn, una sèrie d'activitats:

Concurs a la mascota més simpàtica.Passarel·la d'adopció.Exhibició d'habilitats.Concert.*Pintacaras
Esperem la vostra participació i col·laboració

01-04-2019 V CONCURS DE MONES CREATIVES I TONYES TRADICIONALS

Amb la intenció de promocionar les fleques/pastisseries del nostre municipi i potenciar els productes que artesanalment elaboren i que evoquen el sabor de la tradició i cultura gastronòmica relacionada amb una de les festivitats més populars (Setmana Santa), la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Sant Joan d'Alacant, proposa recrear un matí de Pasqua, divendres que ve 5 d'abril de 2019, a les 12.00 h. amb la celebració V CERTAMEN DE MONES I TONYES. La participació està oberta a totes les fleques/pastisseries del municipi de Sant Joan d'Alacant que elaboren les MONES DE PASQUA i TONYES de forma pròpia, tradicional i artesana

01-04-2019 TAPAPORTE 2019: ASSABOREIG SANT JOAN

A causa de l'èxit i acolliment del *TAPAPORTE en edicions anteriors, l'Ajuntament de Sant Joan d´Alacant, a través de la Regidoria de Comerç, vol potenciar aquesta iniciativa, posant en marxa una nova campanya que conservarà la seua essència, però amb el caràcter més innovador i atractiu, iniciat en campanyes anteriors. Novament, aquesta edició, es promocionarà amb eslògan: *TAPAPORTE: ASSABOREIX SANT JOAN i el seu objectiu principal serà el d'incentivar la cultura de la tapa, fomentar la qualitat de les mateixes i impulsar el turisme gastronòmic en el nostre municipi.

22-01-2019 CELEBRA SANT VALENTIN A SANT JOAN

Per a la celebració d'una festa tan especial, des de la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Sant Joan d´Alacant ha proposat una iniciativa que en aquesta ocasió ha sigut gastronòmica i comercial, d'aquesta manera, tots hem gaudit d'una experiència inoblidable CELEBRANT SANT VALENTÍN en el nostre municipi. Gràcies a aquesta proposta hem aconseguit dinamitzar el consum durant el mes de febrer, atraient nombrosos clients disposats a gaudir d'una gastronomia en la qual els enamorarà la seua rica explosió de sabors i el seu irresistible preu i dels millors detalls per a regalar a preus irresistibles.

11-01-2019 CANVI D'UN FESTIU LOCAL PER FESTIU APERTURABLE PER CONSELLERIA

Segons l'article 23 de la Llei 21/2017 és Competència municipal  la determinació dels diumenges i festius que els comerços podran romandre oberts al públic” concretant els següents apartats:
a)Habilitar els festius locals del seu àmbit comaperturables.
b)Substituir fins a dos diumenges o festius dels habilitats per Resolució de la conselleria competent en matèria de comerç per dos dies festius del seu àmbit local.
c)Quan existisca una acumulació de diumenges o festius per es consecutiu i un d'ells siga un festiu local no habilitat, sent est en el cas que ens trobem, “l'ajuntament habilitarà el diumenge o festiu local sempre que hi haja petició de la part interessada”
Havent sigut presentada per seu electrònica la sol·licitud de canvi de dies i havent sentit als diferents organismes relacionats amb comerç i treball, s'ha aprovat la SUBSTITUCIÓ DEL DIA 8 DE MARÇ DE 2019(FESTIU LOCAL ) PEL 13 DE GENER ( DOMINGO APERTURABLE PER CONSELLERIA.

 Segons l'art.17.4 del Decrete-Llei 1/2015 de 27 de febrer, del Consell, sobre horaris comercials especifica “. La decisió que s'adopte serà d'obligat compliment per a tots els establiments que no puguen acollir-se al règim de llibertat horària”.

20-11-2018 DIES D'OBERTURA ESTABLIMENTS COMERCIALS SITUATS A LA COMUNITAT VALENCIANA

1. Aquesta llei estableix que, amb caràcter general, els diumenges i festius es consideren no laborals, però, no obstant això, s’habilitaran per a cada any fins a un màxim d’onze diumenges o festius en què els establiments podran romandre oberts al públic per a desenvolupar la seua activitat comercial. Així mateix, disposa que el calendari de diumenges o festius que s’habiliten per a un període de 12 mesos, que coincidirà amb l’any natural, es determinarà mitjançant una resolució de la conselleria competent en matèria de comerç, amb audiència  1. Amb caràcter general, i per a tot l’àmbit territorial de la Comunitat Valenciana, durant el període entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2019, els establiments comercials ubicats a la Comunitat Valenciana podran obrir al públic els diumenges i festius següents:

13 de gener de 2019 – Diumenge. Rebaixes d’hivern.

14 d’abril de 2019 – Diumenge de Rams. Major afluència turística.

19 d’abril de 2019 – Divendres Sant. Major afluència turística.

21 d’abril de 2019 – Diumenge de Pasqua. Major afluència turística.

23 de juny de 2019 – Diumenge. Coincidència de dos festius

7 de juliol de 2019– Diumenge. Rebaixes d’estiu.

12 d’octubre de 2019 – Dissabte. Festa nacional d’Espanya. Coincidència de dos festius.

6 de desembre de 2019 – Divendres. Dia de la Constitució. Campanya Nadal.

15 de desembre de 2019 – Diumenge. Campanya Nadal.

22 de desembre de 2019 – Diumenge. Campanya Nadal.

29 de desembre de 2019 – Diumenge. Campanya Reis.

2. Els ajuntaments podran exercir les facultats que els atorga l’article 23 de la Llei 3/2011, de comerç de la Comunitat Valenciana, en la nova redacció donada per la Llei 21/2017, de 28 de desembre, de mesures fiscals, de gestió administrativa i financera i d’organització de la Generalitat.

L’exercici de les competències municipals previstes en les lletres a, b i d de l’article 23.1 esmentat (d’habilitació de festius locals, substitució per dos dies festius en el seu àmbit local de fins a dos diumenges o festius dels habilitats per resolució de la conselleria competent en matèria de comerç, o d’acumulació de diumenges o festius per ser consecutius i un d’aquests siga un festiu local no habilitat), no poden tindre com a resultat modificar l’habilitació d’algun dels dies autoritzats per acumulació de diumenges o festius consecutius, previstos en aquesta resolució de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, per la qual es determinen els diumenges i dies festius hàbils per a la pràctica comercial en 2019. Els ajuntaments tampoc podran habilitar un diumenge o festiu d’àmbit nacional o autonòmic quan siga dels exclosos per a la seua habilitació a efectes de l’obertura comercial per la Llei 3/2011, de 23

 La decisió que s’adopte serà de compliment obligatori per a tots els establiments que no puguen acollir-se al règim de llibertat horària.

La resolució d’habilitació de festius locals, substitució de dies o acumulació, en desenvolupament de les facultats previstes en l’article 23.1, apartats a, b i d, que s’exerciran directament pels ajuntaments corresponents, ha d’acordar-se per l’òrgan municipal col·legiat competent, d’acord amb el que preveu la legislació sobre règim local i a la distribució de competències de l’ajuntament interessat, amb audiència prèvia del Consell Local de Comerç, o, a falta d’això, de l’òrgan semblant, així com de les entitats empresarials, sindicals i de persones consumidores més representatives del sector d’àmbit autonòmic, i haurà de ser comunicada a la conselleria competent en matèria de comerç abans del 31 de gener de 2019, de conformitat amb la disposició transitòria tercera de la Llei 21/2017, de 28 de desembre, de mesures fiscals, de gestió administrativa i financera i d’organització de la Generalitat.

3. Aquesta habilitació comercial s’entén sense perjudici de règims especials o excepcionals d’horaris comercials, legalment establits.

05-06-2018 *SHOPPING TOUR: COMPRAR EN ELS COMERÇOS DE SANT JOAN TÉ PREMI

Completa la teua targeta comprant en 3 establiments diferents dels participants en la Campanya, lliura-la en l'Ajuntament de Sant Joan d'Alacant( *Pza d'Espanya 1)i participaràs en el sorteig de nombrosos BONS I REGALS

25-04-2018 III CONCURS D'APARADORS DE CINEMA DE SANT JOAN D'ALACANT 2018

Amb motiu del XVIII FESTIVAL DE CINEMA, la Regidoria de Cultura i la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Sant Joan d'Alacant engega el III CONCURS D'APARADORS DE CINEMA DE SANT JOAN D'ALACANT. En aquesta nova edició es retrà homenatge a la mítica i sorprenent pel•lícula de ciència ficció "2001 Odissea en l'Espai". Els aparadors romandran exposats del 2 al 19 de maig de 2018.

12-04-2018 DIA DE SANT JORDI 2018 A SANT JOAN D'ALACANT: EL LLIBRE I LA ROSA

El 23 d'abril és un dia simbòlic per a la literatura mundial, ja que en aquest dia i l'any de 1616 van morir personalitats com Cervantes, Shakespeare i l'Inca Garcilaso de la Vega Per aquest motiu, aquesta data tan important per a la literatura universal va ser l'escollida per la Conferència General de la UNESCO per a rendir un homenatge mundial al llibre i els seus autors i encoratjar a tots, en particular als més joves, a descobrir el plaure de la lectura i respectar la *irreemplazable contribució dels creadors literaris al progrés social i cultural.. .

La Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Sant Joan d'Alacant vol fer-se ressò, com en altres ocasions, d'aquesta tradició celebrant els dies, 20,21 i 23 d'abril una festa especial en la qual la cultura i l'aroma a roses impregnaran els carrers del nostre municipi.

Totes les llibreries (LLIBRERIA CATURLA, LLIBRERIA PAPERERIA TERE, *LLIBRES I *REGALS *CHUS, I TEOREMA) oferiran descomptes especials per a fomentar la lectura i a més, podrem gaudir de múltiples actes culturals: signatura de llibres per diferents autors, *Cuentacuentos…

Alhora podrà continuar la tradició de Sant Jordi comprant una rosa en les Floristeries (FLORISTERIA SANT JOAN, NATURA *PLANATAS, FLORISTERIA LA *TARDOR, FLORISTERIA GLORIA)

03-04-2018 AJUDES DE SUPORT A LA PROMOCIÓ EXTERIOR DE LA COMUNITAT VALENCIANA PER A L'EXERCICI 2018

S'ha publicat en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana ajudes de suport a la promoció exterior de les empreses.

Es beneficiaran de les ajudes les petites i mitjanes empreses (pimes), amb personalitat jurídica pròpia i domicili social i fiscal a la Comunitat Valenciana, que s’especifiquen en cada apartat de la resolució.

El termini de presentació de sol·licituds serà des de l’endemà de la publicació de l’extracte d’aquesta resolució en el DOGV i:

– Fins al 30 d’abril de 2018 per a les actuacions dirigides a promoció exterior relatives a participació en certàmens firals internacionals i gastos d’allotjament i desplaçament als mercats internacionals.

– Fins al 30 de juny de 2018 per a les actuacions relatives al pla de màrqueting internacional i resta d’actuacions del pla de promoció internacional.

Per a més informació, consultar el DOGV 8265 / 03.04.2018 o accedir als següents enllaços:

- Resolució: http://www.dogv.gva.es/datos/2018/04/03/pdf/2018_3204.pdf

- Extracte: http://www.dogv.gva.es/datos/2018/04/03/pdf/2018_3236.pdf